Puhallustyöt

Puhdistamme ja tarvittaessa muokkaamme pinnat puhaltamalla. Erikoisosaajiltamme hoituvat kaikki puhallustekniikat ja materiaalit. Teemme kuivajää-, sooda-, hiekka-, kalkki- ja muut puhallustyöt kohteen tarpeen mukaan.

Tulemme paikan päälle arvioimaan kohteen ja tekemään ilmaisen kustannusarvion puhallustöistä, jotta pystymme tarjoamaan lopputuloksen kannalta parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Kuivajääpuhallus

– Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä. –

Kuivajääpuhalluksen hyötyjä ja käyttömahdollisuuksia on lukemattomia

Kuivajääpuhallus tehoaa likaan, maaliin, tummentumiin, nokeen, jäämiin, rappauksiin, kasvustoihin, homeeseen ja moneen muuhun vaativaan työkohteeseen.

Hellävaraisena puhallusmenetelmänä kuivajääpuhallus on lähes kaikille pintamateriaaleille sopiva ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona ympäri vuoden. Kuivajäällä puhaltaminen soveltuu esimerkiksi tiilelle, metalleille, betonille, muoville, puulle, kivelle ja lasille.

Puhdasta ilman kosteusvaurioita, kemikaalihaittoja tai pölyä

Kuivajäällä tehty puhallustyö ei aiheuta kosteusvaurioita, kemikaalihaittaa tai pölyä.

Erikoismaininnan arvoisia puolia kuivajääpuhalluksessa ovat myös sen kustannustehokkuus sekä ympäristöystävällisyys. Hyvännäköistä jälkeä syntyy nopeasti eikä työstä synny lainkaan ylimääräistä jätettä.

Kuivajääpuhallus on todella tehokas puhdistusmenetelmä. Se perustuu hiilihappojään ja paineilman yhdistelmään ja on nimensä mukaisesti kuiva, eli täysin vedetön puhdistustapa. Tämän vuoksi kuivajääpuhalluksella voidaankin puhdistaa tehokkaasti myös kohteita, joissa veden käyttö ei ole mahdollista tai se on muuten hankalaa.

Kuivajääpuhallus on erinomainen ratkaisu esimerkiksi teollisuuspalon jälkeiseen jälkisaneeraukseen, koska sillä saadaan puhdistettua tehokkaasti savu- ja nokivahinkoja. Hygieenisyytensä ansiosta kuivajääpuhallus sopii myös elintarviketeollisuudessa tehtäviin puhdistustöihin. Kuivajääpuhallus soveltuu loistavasti myös homekohteiden vaativaan pesuun.

Kuivajäällä puhaltaessa kohteessa saavutetaan perusteellinen lopputulos täysin turvallisesti, ilman kemikaaleja.

Erikoisosaajamme suorittavat kuivajääpuhallustöitä ammattitaitoisesti ja tehokkaasti muun muassa teollisuuskohteissa, liikekeskuksissa, taloyhtiöissä sekä kaupunkien ja kuntien kohteissa. Liikkuvan kalustomme ansiosta pääsemme työskentelemään joustavasti mihin päin Suomea tahansa.

Haluamme tarjota mahdollisimman kokonaisvaltaiset ratkaisut, joten urakkaan voidaan tarvittaessa yhdistää kohteen maalaus- tai pinnoitustyöt.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset erikoisosaavaa kumppania vaativiin työtehtäviin. Tilaa ilmainen kustannusarvio tai kysy lisää kuivajääpuhalluksesta tai muista palveluistamme.

Hiekkapuhallus

– Kova kovaa vastaan –

Hiekkapuhallus on vaivaton ratkaisu vaativiin puhdistustöihin. Tätä puhallusmenetelmää käytetään usein erilaisten kovien pintojen puhdistamiseen tai pinnan muokkaamiseen.

Moniin materiaaleihin toimivalla hiekkapuhalluksella saadaan aikaan ihmeitä, kun paineilma ja pienet hiukkaset laitetaan töihin.

Pohjakäsittelyyn ja puhdistukseen

Hiekkapuhallus on ihanteellinen ratkaisu epäpuhtauksien poistamiseen kovilta pinnoilta sekä pintojen käsittelyyn. Hiekkapuhalluksen avulla sileään pintaan saadaan sopiva karheus tai karheaan pintaan sopiva sileys. Hiekkapuhallusta käytetään usein pohjakäsittelynä ja pinnan puhdistukseen ennen lopullista käsittelyä, kuten ruiskumaalausta.

Liikkuvan puhalluskalustomme ansiosta voimme toteuttaa hiekkapuhallustyöt joustavasti missä päin Suomea tahansa. Kutsu meidät tutustumaan kohteeseen. Teemme ilmaisen kustannusarvion, joka ei sido mihinkään.

Meiltä saat myös laadukkaasti toteutetut maalaus- ja pinnoitustyöt.

Soodapuhallus

– Hellävarainen ja tehokas –

Soodapuhallusta käytetään usein herkille pinnoille, koska se ei vahingoita käsiteltävää pintamateriaalia, mutta puhdistaa sen todella tehokkaasti.

Myrkytön työtapa monille materiaaleille

Soodapuhallusta voidaan käyttää useisiin eri materiaaleihin, kuten teräkselle, alumiinille, lasille ja puulle. Soodapuhalluksessa käytettävä sooda on myrkytöntä ja soodalla tehtävät puhallustyöt eivät siksi kuormita ympäristöä.

Soodapuhalluksen avulla voidaan poistaa likaa ja muita kerrostumia tehokkaasti melkein miltä tahansa pinnalta ja puhallustyö voidaan suorittaa kuivana tai märkänä, mikä lisää sen monipuolisuutta. Soodalla puhaltaminen on kätevä menetelmä esimerkiksi teollisuustilojen tai julkisivujen puhdistukseen ilman ympäristöhaittaa.

Teemme soodapuhallustyöt liikkuvan kalustomme ansiosta joustavasti missä tahansa kohteessa ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Urakkaan voidaan yhdistää myös maalaus- tai pinnoitustyöt kohteen tarpeen mukaan.